top of page

Deze moeder en dochter waren een aantal maanden geleden verhuisd, en de missende elementen in de woon- en slaapkamer waren sfeer en warmte. Deel 1. In de woonkamer moest een deel van de meubels behouden worden en ook aan de muren mocht niks gedaan worden. Ik heb ervoor gekozen om een aantal nieuwe meubels toe te voegen en zo een totaal andere sfeer te creëren. Er stond een nieuwe blauwe bank en rode stoelen. De rode stoelen heb ik vervangen voor cognac kleurige stoelen om wat warmte in te brengen en daarnaast heb ik gekozen voor een roze fauteuil en barstoelen om ook de vrouwelijke touch terug te laten komen. Daarnaast heb ik raamdecoratie toegevoegd, want ook met gordijnen creëer je veel warmte. Om het ontwerp af te maken heb ik ook nog een accessoires voorstel gemaakt met luxe producten in het roze, blauw en goud.

Deel 2 van het advies was de slaapkamer. Hier waren alle muren groen en er stond een grijze boxpring. Verder hing of stond er niks in de slaapkamer. Ik heb gekozen voor een rustgevende sfeer met veel natuurlijke producten en rustige kleuren om het groen van de muren iets te neutraliseren. 

In dit ontwerp heb ik een kleur toegevoegd. De terra cotta kleur zorgt voor meer warmte in huis. Ook zorgt het behang ervoor dat de lange muur wordt doorbroken en je echt een gezellige zithoek krijgt. De lambrisering aan de andere kant zorgt voor een speels effect in de ruimte.

Voor dit advies wilde de klant nieuwe meubels en een verfplan. Ze wilden de kleur groen toevoegen in het interieur en ze wilden een cognackleurige bank. Het moest een landelijke uitstraling krijgen met een stoer/industrieel tintje. Ik heb er daarom voor gekozen om een donkere kleur groen te kiezen en deze terug te laten komen in de stoelen. Ik heb gekozen voor een landelijke tafel met tv-meubel en een stoere bartafel in de keuken. 

Deze klanten wilden verf- en behangadvies en ze wilden een plan om de keuken, woonkamer en hal te restylen met accessoires en wanddecoratie. De sfeer was klassiek landelijk en ze wilden naar modern landelijk met een natuurlijke touch gaan. Ik heb er hier voor gekozen om een warme kleur groen te kiezen en een behang in dezelfde kleurtint te pakken welke ze terug konden laten komen in hun ingebouwde kast en in schilderijen boven de bank om er één geheel van te maken.

Voor dit advies wilde de klant nieuwe meubels en een verf- en behangplan. Ze hadden een houten bankje in een blauwige kleur en deze moest behouden worden. Ik heb er daarom voor gekozen om de blauwige kleur terug te laten komen op de muur en een zwart-wit behang toe te voegen om de lange muur te breken. Ook heb ik een cognackleur terug laten komen om wat meer contrast te krijgen in de woning.

bottom of page