top of page

Wat ik aanbied

Ben je al goed voorbereid en weet je wat je nodig hebt qua advies? Kies dan hieronder een pakket uit en klik hier om mij een mail te sturen, dan plannen we jouw afspraak in!

Kun je moeilijk een keuze maken en weet je niet zo goed welk pakket het beste bij je past? Klik dan hier en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan dan help ik je met je keuze!

mari9_web.jpg

ONLINE INTERIEURADVIES

Komen de muren ondertussen op je af, of ben je je huidige interieur zat aan het worden? Maak dan nu gebruik van mijn flitsadvies! Ik adviseer jou op afstand en binnen 3 dagen kan jij aan de slag met jouw nieuwe interieuradvies! 

€ 75,-

stylingadvies

STYLINGADVIES

Voor al uw vragen van klein tot groot. Van personal shopping, het adviseren van een nieuwe accentkleur voor accessoires tot het verven of behangen van een wandje in de woonkamer. 

vanaf 65,- p/u*

verkoopstyling

Styling- en indelingsadvies van woningen en panden in de verkoop.

VERKOOPSTYLING

vanaf 65,- p/u*

kleuradvies

Uitgebreid advies over kleuren en materialen voor de gewenste ruimte.

KLEUR- EN

MATERIAALPLAN

vanaf 200,-*

interieuradvies

INTERIEURADVIES

Moodboard, kleur- en materiaaladvies, verlichtingsplan, 2D plattegrond indeling, meubelplan met shoppinglist, accessoires plan

vanaf 750,-*

Binnenhuisdesign

Moodboard, kleur- en materiaaladvies, verlichtingsplan, 2D plattegrond indeling, meubelplan met shoppinglist, accessoires plan, 3D tekening, afstyling van de ruimte.

TOTAAL

INTERIEURADVIES

vanaf 1000,-*

eventstying

BRUILOFT- EN

EVENTSTYLING

Advies voor aankleding van bruiloften en events, afstyling op locatie, maken van eigen huisstijl zoals persoonlijke uitnodigingen, menukaarten, naamkaartjes e.d.

vanaf 65,- p/u*

Cafe Interieurontwerp

Advies voor indeling van de ruimte, kleur- en materiaal advies, styling, verbouwingsadvies.

ZAKELIJK ADVIES

vanaf 65,- p/u*

* alle prijzen zijn excl. btw en gebaseerd op één ruimte in een gemiddelde eengezinswoning en kunnen mogelijk aangepast worden

bottom of page